fredag 30 september 2016

Kartan ger besked - ibland

Aktuell karta över området i månadsskiftet september - oktober 
Man kan läsa ut en del intressant ur kartor. I det här fallet vill jag peka på 2 saker.

  • Just för tillfället finns en ledig tomt. Anna-Stavas gata 3, eller tomtbeteckning C2 är det som just för tillfället är ledig.
  • Det har uppstått hål i kartan. Det är 5 tomter som köpts loss. Adresserna är Anna-Stavas gata 25 och 27, och Katitzis gata 7, 8 och 15. Tomtbeteckningar för dessa är i tur och ordning C13, C14, D15, E3 och D19
Av de 5 tomterna som köpts är det 4 som bebyggs nu. Så vitt jag vet har ännu inget hänt på C13 ännu, men att den betalats tyder på att bygget kommer igång när som helst där, kanske på måndag?

Hitta.se är så där lagom uppdaterad. Känner fortfarande bara till 5 bygglov. Det är alla 4 som finns på Katitzis gata, men bara en av 4 på Anna-Stavas gata. För en komplett lista på de 8 byggloven - se här.

D19 rapporterade att man transporterat in 400 ton material, då tomten ligger klart lägre än vägen här. För C14, där Hitta.se inte vet om bygglovet bör det röra sig om mycket mer, kanske 1500 ton sten, grus och jord. Något liknande bör gälla granntomten C13 nu när man startar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar