tisdag 4 oktober 2016

Tomtfarfar tystad

Ja, så illa är det. Svårt med nya inlägg just nu. Allt har byggt på möjligheten att ta bilder med mobilen och komplettera med text. Igår, näst sista dagen i semesterbyggandet var olyckan framme. Liggande på hög rullställning gled mobilen ur fickan och ned i golvet. Från den höjden blev resultatet inte bra. Obrukbar!

Hade redan fotat på D18, där mycket berg visat sig när man avtäckte tomten, men de bilderna når aldrig omvärlden. Skulle säkert plåtat nästa gjutning på E3 på torsdag, och den därefter följande nere på Anna-Stavas gata. Grävning på D3, första arbetet på kvarteret Vintermyren hade säkert också kommit med.

Nåja, jag försöker hitta nya lösningar och har beställt ny mobil.

Nu är mitt semesterbyggande över. Det visade sig svårt att hålla jämna steg med proffsen, ByggPro. Takstolarna tog 2 dagar för oss i garaget, och någon timme med kranbil för ByggPro i huset.

En liten nyhet jag snappade upp är att Trivselhus har svårt att hitta snickare/montörer i Skellefteå. Förvånar inte. De växer inte på trän. Vi garagebyggare torde inte platsa! Huset på D19 skall levereras 18:e, men ingen ansvarig montör finns ännu och grunden är inte på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar