fredag 14 oktober 2016

Gatlyse och bloggstrul


Bloggen har nämnt gatlysen under någon vecka. Idag hände det. Lysena kom på. Trevligt! Området blir ytterligare bättre utifrån en redan bra finish. De som bokat tomt här är att gratulera. Jag skickade förresten med en aktuell namnlista igår, men det var visst lite tekniskt strul att se listan. Hoppas det går bättre nu.

Strular gör det ibland. Tomtfarfar har strulat till det runt en tomt. En tomt som kallats D6 i ett antal inlägg. I själva verket är det D8. Inte ens nära att vara rätt alltså. När sådana grava fel begås vore det bra med en rättning i kommentarsfältet av den som vet det sanna förhållandet.

Idag blev jag också rättad på ett namn. Det gäller ByggPro, och inlägget om taklagsfika. Snickaren jag kallade Kalle heter i själva verket Olle. Så fel kan det gå.

Fortfarande gäller dock att snickarna på ByggPro vad de än heter, slagit något sorts hastighetsrekord. Titta gärna på huset på D15 och betänk att formen göts för 3 veckor sedan. Vad man inte ser är att ytterväggarna isolerats också.

Jag träffade en person som sa att lösvirkesbygge blir för dyrt och tar för lång tid. Som det ser ut nu kan nog ByggPro med sitt lösvirkesbygge tävla med många husfabrikanter, i alla fall när det gäller snabbhet. Ingen väderpåverkan eller något annat menligt har heller drabbat bygget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar