torsdag 13 oktober 2016

Strax utanför



Slalomvägen är avgrävd. Enda vägen ut är via Erikslid. Tomtfarfar promenerade upp till den blivande viadukten för att se hur det ser ut där nu. Det är ett rejält anläggningsprojekt att få till passagen längs motionsspåret under Slalomvägen. De boende i området kommer inte att ha mycket att skylla på ifall de inte är i toppform framöver.

För område 2 ber kommunen om ursäkt att inte gatlysen fungerar, men förklarar samtidigt att felet är Skellefteå Krafts. Nu skall allt vara inkopplat, och nytt test görs i morgon.

På C14 har grunden gjutits. Det kommer förmodligen aldrig en större gjutform på plats i området. Denna tar priset! Tomtägaren på C14 tillhör de som jobbar 2-skift på sitt bygge. Dygnet har rätt många timmar, om man tänker efter. Nästan lika länge jobbar man på E3, 300 meter därifrån. Där pågår jobbet med små trevliga släktträffar.

På E3 kan man ibland också se den som klär bäst i snickarbyxor. Äldste sonen i huset, kanske drygt 2, ser ut att ha gott påbrå att kunna bli en bra byggare.

Aktuell lista på tomtinnehavare här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar