onsdag 26 oktober 2016

E3 presenteras i Megafonen

Ur tidningen Megafonen
Idag kom Megafonen som presenterar området Västra Eriksberg i stora uppslag. Det mesta handlar om hus som redan finns på plats i område 1, men "vårt område", område 2 fick också en artikel. Det handlar om huset på E3 som håller på att växa upp. Artikeln har också en bild på hur det skall se ut i färdigt skick. De flesta som varit i kontakt med husplanerna har fascinerats av huset.

Byggherrarna säger bland annat att en förutsättning är att de gör mycket själva. Tomtfarfar förknippar både E3 och C14 med 2-skiftsjobb. Det handlar då inte om olika skiftlag, utan byggherrarna finns med på båda skiften. 12 timmar per dag räcker knappast på vardagar för att beskriva deras arbetsinsats, och det görs även många timmar under helgen. Efter åtta i kväll var fortfarande arbetet i full gång på E3.
Framsida Megafonen

Megafonen konstaterar att det är stor variation på husen, och det är ingen överdrift. Visst finns "kataloghus", men det är ur så många olika kataloger att även det betonar mångfalden. Tomtfarfar är en mångfaldskramare.

Peter Norlund finns med i en artikel där han betonar att han startade sitt företag i precis rätt tid för att vara varm i kläderna lagom till att byggandet ökar i Skellefteå som nu har skett.

Läs tidningen online här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar