onsdag 1 februari 2017

Inflyttade

C13 klart
Så är man då inflyttade, eller alternativt i flyttprocessen. Huset verkar i alla fall klart för boende. Det är inte klokt så fort det går. Det var den 8:e december som vi berättade att huset monterades, Drygt 1,5 månader alltså. Tomtfarfar berättade redan för ett tag sedan att 4 hus kan få inflyttning under Q1. Här på Anna-Stavas gata gäller det också Älvsbyhuset på andra sidan gatan, D3.

Det är helt klart en del aktiviteter även på denna den södra gatan. I C14, som också syns på bilden , jobbas det på. Där har innerväggar förmodligen reglats upp nu. På C11 har tomten fått fyllnadsmassor så att den är nästan i jämnhöjd med vägnivån. Fortsatt arbete är förberett.

På D-sidan är tomten på D2 förderedd på samma sätt. D3 har väl 1 månad till inflyttning.
D5 bereds. I bakgrunden borraggregat vid D8

Längre österut arbetar en grävskopa på D5, och på avstånd ser man något av det som skall ske på D8. Det kommer att bli en hel del sprängning under närmaste tiden. Avkänningsinstrument har placerats ut i husen så att man kan mäta vibrationer för att kunna konstatera om skador uppstår. Det har inte sprängts så mycket sedan september, men nu smäller det!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar