tisdag 14 februari 2017

Hitta 8 fel på byggloven

Bygglov enligt Hitta.se. Nytt bygglov på D11 inringat
Rekordvärme idag för februari. Runt 7 grader varmt. Snötäcket över Västra Eriksberg är nog inte längre tvåsiffrigt när det gäller antal centimeter.

I den värmen anslogs ett nytt bygglov. Det beviljades i torsdags, men anslogs alltså idag. Det är det 17:e bygglovet i området. Det nya är D11, Silverarken 8, med adress Anna-Stavas gata 4.

Hitta.se har som vanligt helt andra uppgifter. Hela 22 bygglov. Helt tydligt har Hitta.se ändå missat 3 stycken, De är C11, C14 och D3. Därmed indikerar Hitta.se att det kan finnas 25 bygglov. Imponerande!

Vad visar programmet som Tomtfarfar inte noterat. Diskrepansen är hela 8 bygglov. Tomtfarfar har inte redovisat bygglov för C5, C10, C15, D4, D6, D12, D14, D16.

Alltså:
Bygglov enligt Hitta.se, inte enligt Tomtfarfar
8 fel alltså. Varför är det intressant om det är fel? Jo, det kan vara så att Hitta.se via Metria får information - inte om beviljade bygglov - utan om inlämnade. Det kan vara så att vi inom en snar framtid kan vänta att dessa bygglov är klara.

Här finns inte tomten C1 med som avtäckts. Troligen söks bygglov även där. Det börjar se lovande ut för hela området. Mer än 2/3 av alla tomter är på gång.

Notera att hela södra sidan av Katitzis gata nu (eller snart) har bygglov. Annars, på marken, är det just nu större aktivitet på Anna-Stavas gata. Ett stort antal tomter håller på att förberedas för byggande.

Det tar sig på område 2!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar