måndag 5 december 2016

Skyltar som pekar mot framtiden

Myresjöhus anmäler närvaro


Det händer saker i området, men det mesta verkar hända vid skrivbord. Avtal sluts, vilket är nödvändigt för att kunna ansöka om bygglov. I en framtid ser vi resultatet i form av husleveranser. Ett resultat av dessa avtal är att redan nu har ett antal skyltar kommit upp.

Att Myresjöhus som en av de största hustillverkarna skall finnas även i område 2 är ingen överraskning. Med de framgångar företaget nått bör husen vara utprovade och bra.

... även på Silverarken.
Skylten ovan pekar mot C2-C3. Vilken tomt det blir lär visa sig. Men det räcker inte med en skylt med samma budskap, utan det finns två. Den andra är på nästa stolpe, och pekar norrut. Det kan gälla D10.

Myresjöhus finns redan representerade i område 1, med sina "egna" hus, och även med det lite enklare standardkonceptet Smålandsvillan.
Skidstahus blir det på C15

Men ännu en skylt har kommit på plats. Denna gång gäller det Skidstahus, och tomten är C15. Det är inte mindre än tre Skidstahus på gång. Det gäller E2, där invändiga arbeten pågår. En skylt finns också på D8 och sedan denna tredje.

Tomtfarfar är överraskad av denna framgång för Skidstahus på Skellefteåmarknaden. Företaget finns inte med i toppen av de största tillverkarna, men har haft en positiv utveckling senaste åren, och arbetar nu i en produktionstakt av cirka 200 hus per år. Historiskt, och kanske även nu har fritidshusen stått för stor andel.

Skidstahus arbetar "under radarn", och har inte levererat uppgifter till sajten Byggahus.se, där man kan jämföra tillverkare. Leveransinnehållet är heller inget man lätt får fram av hemsidan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar