onsdag 2 november 2016

Snö över Västra Eriksberg

Vy över området idag
November är här, och med den snön. Idag kom ett rejält snötäcke, och mer är att vänta. Innan helgen är över kan snötäcket vara 3 decimeter. Ingen tö väntas närmaste veckan.

Hur påverkar snön? Minst kanske på D15 där allt är under tak. Även C14 är under tak, men väggarna är inte klara ännu. E3, legobyggaren, har satt upp presenningar och försöker skydda sig. C13 och D19 ser ut att vänta husleveranser. Snön borde inte utgöra stort hinder där. E2 är klar för gjutning. Tomtfarfar har inte kunnat följa arbetet för att se om det gjutits idag. Annars blir det lite uppehåll i morgon. Det kan vara en lämplig dag för gjutning.

D8 för ett par dagar sedan
På E2 skall det byggas ett Skidstahus. Husen verkar komma i par nu. Även på D8 har det hamnat en skylt för Skidstahus. Det gör Tomtfarfar lite orolig.

Ja, det handlar inte om att det är något fel med Skidstahus, men finns här ett bygglov som missats, det är frågan? Processen bör ha gått rätt så långt innan  man sätter upp skylten.

Det grundar jag på att ByggPro satte upp skylten på D15 efter 4 veckors byggande. Efter 7 veckor togs ställningen ned, och därmed skylten. Nåja, 3 veckors skyltande kanske ansågs räcka.


C13, en av tomterna som förberetts för husleverans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar