tisdag 24 januari 2017

Målarnas tid


Måleriföretaget Nymålat vid D15
I några hus är det måleriföretagens tur att arbeta. Uppew på Katitzis gata var D15 först att få besök av målare. Nu är inte bara grundarbetet utfört, utan idag startade målning med färdigkulör. Företaget Nymålat AB tycks vara företaget som håller färgen. Så kan det vara. På nätet kan man hitta informationen om ett ganska stort måleriföretag med 27 anställda, och med god lönsamhet.

Målning på gång även för E2
Men också tvärs över gatan målas det. Golvkungen AB, eller som det anspråkslösa firmanamnet egentligen är, Golv- och Väggkungen AB. Detta är ett Lyckseleföretag, som enligt uppgifter på internet har 14 anställda.

Hur som helst målas det även på E2. Den minnesgode kanske kommer ihåg att Tomtfarfar angett inflyttning under Q1 när det gäller dessa 2 hus.

Utanför Älvsbyhusen C13 och D3 kan man också då och då se bilar som tillhör målare. För C13 lär det inte vara många veckor bort innan det är dags för inflyttning. För D3 kan det bli närmare kvartalets slut.

De andra husen då? D19 har tidigare haft besök av företag som sprutar isolering och senare har det varit rörläggare på plats. E3, punkthuset eller snarare landmärket på berget, där hade man taklagsfest för några veckor sedan. C14 torde vara i samma fas som D19 ungefär. Tomtfarfar väntar inte inflyttning i något av dessa hus förrän tidigast maj.

Idag började helt oväntat avtäckning av tomten D16. Den information Tomtfarfar så långt haft tillgång till tyder inte på att tomten skall bebyggas inom kort, men vi får se.

Det finns ett nytt bygglov för området som publicerades igår. Det blir ett 2-planshus på den tomten, men vilken tomt det är sparar vi till senare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar